onsdag 12. september 2012

Ny butikk og Lindys stampgang tilbud

En ny butikk har endelig sett dagens lys i Trondheim. en butikk drevet ac kreative sjeler som ønsker å tilby varer som ellers ikke er å få i Norge. Selvsagt har vi basis utvalget i tillegg til godsakene. Scrapcrafts4you er eneste forhandler av Lindys stampgang i Norge, ja faktisk i hele europa. det betyr at vi også har kunder fra andre land.

Lindys stampgang er fullstendig uovertruffne når det gjelder fargemettning og glans. Skimmeret er rett og slett magisk.


Dette banneret til butikken er det Line Cathrin som har  laget.
Hun er kjent i hageverdene under  nicket Lineca og hun har også en interiørblogg ved  navn Shabbylishious.blogspot.com Hun har også en you tube kanal hvor hun poster videoer og deler  med andre hva hun har  laget.

I denne banneren har hun farget alt med  lindys. Alt var egentlig hvitt.




Du finner  hennes video om banneret i vår  you tubekanal.

Vi har stadig veldig gode tilbud. Nå har vi hatt tilbud på Lindys til ekstrem god pris med stor sukksess. Under innkjøps pris i opprinnelses land. Slå den!

Lindys fåes i sett. Magical sett, hvor det da er flere krukker med rent fint  fargepulver med en herlig dæsj bling i.

Disse settene koster 159.
Dette er et av settene. Nydelige farger ikke sant. Fargene og settene har også herlige navn.:)


 Så har vi try me settene. Disse består av en magical slik som over  her. Trymeset bestående av 1 Starburst Spray, 1 Starburst Stain, 1 Moon Shadow Mist og 1 Magical i koordinerte farger. De andre er to sprayer og en med dabbertopp.


Fargene er veldig drøye. Med magicalsene kan man mikse ekne kombinasjoner også og få de tilpasset til prosjektet slik man vil ha det. :) Try me settene koster 109 kroner hvilket er veldig mye  for pengene kontra andre  lignende merkevarer.

Butikken finner du her!