lørdag 29. desember 2012

30%

30% rabatt i butikken disse 3 siste dagene av 2012

Vi legger snart bak oss dette spennende året med tallet 2012.
Det har også vært et krevende år med en veldig bratt lærekurve.
Vi ser nå fram imot 2013, med 365 blanke ark.
Ark som er klare til å fylles ut.
 Om vi skal bruke svartgråe fargestifter eller bruke regnbuens farger er opp til oss selv.
Sola har også snudd - så nå er det bare lysere horisonter der framme.

                                                   Med dette ønsker vi der alle


ET RIKTIG

 GODT 

OG 

KREATIVT

NYTT ÅR

Klem fra Katarina, Lineca og Vikki

lørdag 15. desember 2012

Dekorerte julehus

Et  aldri så lite alternativ til pepperkakehus. Mens  ungene var små lagde vi det ene skakke pepperkakehuset etter det andre. Ingen ble de helt store arkitektoniske  underverkene. Snarere tvert om. Skakke og skjeve  med svartbrent sukkerlim. Ikke  noen større høydare  på smaken og litt uti Januar ble de spist selv  om smaken på nonstop og seigmenn hadde blitt bob bob og mere til. Ungene  har vokst opp og  blitt staselige tenåringer  og  mor i huset så seg snitt til å gjøre en ny vri i år. Noe som varer.

Jeg har dekorert disse to husene  her som selvsagt er  å finne  i butikken. De er laget av  paper mache  og har veldig god kvalitet. Lite hus  og stor hus.

Først malte  jeg alle kantene  med  hvit akrylmaling så skar jeg til striper av gammelt bokpapir som jeg  limte  loddrett på husene. Deretter smurte  jeg  på modeling  paste nederst for  å illustrere snø samt  litt  på taket.
deretter  limte jeg på grovt fingersalt på takene for illustrere snø. Disse var fra Jozo og hadde veldig fine krystaller som passet godt til dette. Jeg brukte deretter  micaflak og glitter fra butikken til å blinge opp hustakene enda  litt  mere. Jeg brukte  limpistolen til å lage løkker for  å illudere snøtapper. Disse smurte jeg  litt akrylmaling på for  å få de  hvite deretter  la jeg  på stickles  i silver. Jeg synes de ble knallfine. Jeg skal hull bak husene slik at jeg  kunne stikke  inn lys fra en lysslynge og skape enda  litt  mere  magi. Disse har  nå lyst  opp adventstiden her og det er en fryd å se  på.  Hva  pepperkakehusene  angår så har  nok mor  i huset fått beskjed  om at hun nok må bite  i det sure eplet og  lage det til jul i år også. Dog de skal få bo på tenåringenes rom så de kan spise  opp nonstop og seigmenn før de  har gått ut  på dato.

Mine hus dog, de går aldri ut på dato. neste  år kan jeg ta de frem igjen og glede  meg  over det vakre  magiske vinterlandskapet igjen.









Line Cathrin

torsdag 13. desember 2012

Lekre esker

Heisann
- endelig litt tid en dag slik at jeg fikk laget ferdig disse eskene. Jeg har brukt 3 ekser fra butikken (ikke den A4) og trukket de med avispapiret vårt. Størrelsen på eskene er tripp, trapp, tresko - de går inn i hverandre.
Blomstene er håndsydde av meg, likeså perlerosetten i midten har jeg laget.
Pyntet med litt bling og swirls.

Tripp
 Trapp
 Tresko
 Her ser du blondekanten rundt den midterste.
For å trekke esken med papir bruker du vanlig lim, det er det en del vann i, og du får da den skrukkete effekten.

Eskene finner du i kategorien Dekorering / Alterering og avispapiret under Spesialpapir.

mandag 3. desember 2012

Pakkelapper

Pakkelapper for nysjerrige unger.

Her har jeg igjen brukt "avispapiret" vårt som er limt på tags. Har så laget en "lomme" i front hvor til/fra lappen stikkes ned. Lappet er en utstanset sirkel som så gjemmes i lommen, trekkes opp med en snor.
Tar litt lengre tid for barna å lurelese på pakkelappene på denne måten.
Snøkrystallene er fra Tando Creative, påført lim og drysset med glitter.
Blonder og tags fra butikken.
Snøkrystaller finner du her:tando-mini-chips-for-cardmaking
Laget av Katarina

Kremmerhus

 Her har jeg laget flotte kremmerhus av "avispapiret" vi har i butikken. Arkene er store så jeg tok 1 ark og limte det sammen slik at det ble dobbel tykkelse. Her kan du bruke hva som helst, f.eks hobbylim. Da det var helt tørt fikk "rettsiden ett strøk med Gloss`n Seal fra Ranger slik at overflaten ble blank og fin. Brukte tallerkener som maler til sirkler, en middagstallerken, en frokosttallerken og ett tefat. Det er det du får ut av 1 ark. Ble deretter klipt ut med mønstersaks og rullet sammen, skjøten ble limt med Glue`n Seal. Blomstene har jeg laget selv av blondestoff og perler.
 Nærbilde 1 av det største.
 Nærbilde 2 av det største.
Nærbilde av det mitterste og det minste som passer på juletreet.
Fine - ikke sant.
Papiret finner du i butikken under -Spesialpapir og Glue`Seal Gloss ligger under Mixed Media Products.
Laget av Katarina